Kreativ retreat på Prestegaarden i Norge


                         D. 9 - 12 august 2024


Kreativiteten er Guds gave til os, den er en skabende og helende kraft, der bor i os alle og vi er skabt til at skabe. På denne retræte inviteres du til at udtrykke dig kreativt, lege og fordybe dig i processen på mange forskellige måder. Det handler om at gå fra indtryk til udtryk og finde ind til dit eget kreative udtryk. Alle er velkomne – det kræver ingen forudsætning for at være med. Du er velkommen til at tage dine egne materialer med, eller bruke akrylmaling, forskellige farver og tegnematerialer, papir og ler som er til rådighed. Det vil også være mulighet for å bruke naturen; «land art».


For mere info:

Program – hva skjer på Prestegården? « Prestegården (prestegarden.no) 

Del siden


Kreativ retræte på Ådalen Dato: 28.4 - 1.5. 2025

Vi er skabt til at skabe, og vi rummer hver især en skaberkraft i os. På denne retræte har du mulighed for at udtrykke dig kreativt, lege og fordybe dig i processen på mange forskellige måder. Det handler om at få skabt indtryk til udtryk og finde ind til dit eget kreative udtryk. Inspiration vil bl.a. ske via billedmeditationer og keltiske tidebønner. Alle er velkomne – detkræver ingen forudsætninger for at være med. Du er velkommen til at tage dine egne materialer med. Der er bl.a. akrylmaling, forskellige farver og tegnematerialer, papir og ler til rådighed. Retræten foregår i en ramme af stilhed, hvor man ikke er i dialog med de andre deltagere. Det er muligt at få råd og vejledning til den kreative proces.

Billedmeditation:

Hæftet handler om hvordan du kan bruge kunst som en vej til indre fordybelse. Jeg fortæller min egen historie om hvordan jeg stødte på det at meditere over et billede og hvilken stor betydning det har fået for mig. Jeg har skrevet lidt omkring teorien bag. Samtidig er der en praktisk guide til hvordan du selv kan bruge kunst i din stilletid eller i en gruppesammenhæng.

Hæftet er udgivet af Areopagos og koster kun 25 kr

Bestil her:  https://dansk.areopagos.dk/butik/vare/billedmeditation/

Eller låne den på www.bibliotek.dk